Michiel Van Nieuwerburgh

afbeelding van Michiel Van Nieuwerburgh
Podoloog
Behandelingsuren: 
donderdag:
9:00-13:00
Voorstelling: 

Waarvoor kan ik terecht bij Podologie Kine Consult?

Podologisch onderzoek: diagnostisch uitgebreid onderzoek van voet of de pijnlijke regio, ganganalyse, loopanalyse, zolen op maat, schoenadvies, sportschoenadvies (duur 90 minuten)

Steeds op afspraak

Ik ben steeds aanwezig op donderdagochtend van 9u tot 13u. (online in boekbaar via bovenstaande link) of op een ander moment telefonisch af te spreken. Je kan me ook terugvinden in Lochristi bij Optimotion Podologie op dinsdag en woensdag. 

 

Meer info over mezelf en mijn visie als podoloog vind je onderstaand of op http://www.optimotion.be

 

Podologie Kine Consult

Over mezelf:

Ik studeerde af als podoloog in 2016. Verder ben ik steeds up-to-date van de nieuwste technieken en verwikkelingen inzake podologie. Dit uit passie voor het vak en om jou de best mogelijke zorgen te kunnen verlenen. Mijn visie: Een interdisciplinaire aanpak van je klachten met jou in het centrum van je behandelplan. Een heldere communicatie en educatie om je inzicht te geven in je klachten. 

Volgende opleidingen werden recent gevolgd:

- sportpodologie (2017 jaaropleiding Voetvorm) 

- 2018: Peesletsels in de sport

- 2019: expert class biomechanics (voet) 

- 2020: expert class biomechanics (knie) 

- 2021: expert class biomechanics (heup en lage rug) 

 

Wat houdt een onderzoek in? 

Ik ga op zoek naar welke anatomische structuur jouw klacht veroorzaakt. Zo kunnen we zo adequaat mogelijk behandelen en jou op een zo efficiënt mogelijke manier inzicht geven in je klacht. Eerst wordt je klacht uitvoerig bevraagd. Vervolgens gaan we over tot het onderzoek om te kunnen bepalen wat  de oorzaak is van jouw pijn aan voet-knie-heup- lage rug. Nadien gaan we op zoek naar een eventuele link met jouw manier van staan, stappen en lopen. Tot slot bespreken we de data die uit het onderzoek uitvoerig en tracht ik jou een oplossing op maat te bezorgen en de mogelijke oorzaak van je pijnklacht te duiden. 

 

Benodigdheden? 

Korte broek, eventueel vorig paar zolen, beeldvorming indien van toepassing, alledaags schoeisel en sportschoenen (indien van toepassing). 

Het onderzoek neemt +- 90 minuten in beslag.