Consultaties

Algemene afspraak

Een consultatie bij een van onze psychologen, medische pedicure of therapeuten kan enkel op afspraak. De consultatiemomenten zijn op onze website te vinden. Een afspraak moet minstens 12u op voorhand worden afgebeld of de behandeling zal worden aangerekend.

Verloop eerste consultatie

Tijdens de eerste afspraak zal de identiteitskaart en soms een klevertje van de mutualiteit worden gevraagd. Men neemt ook best alle medische documenten en recente medische beeldvorming mee. Het eerste consult neemt ongeveer 30 min. tot een uur in beslag. Uw probleem zal dan ten gronde worden onderzocht zodat we de meest optimale behandeling kunnen instellen.

  • Indentiteitskaart
  • Klevertje ziekenkas
  • Alle medische documenten

Prijzen

Voor de kinesitherapie werken we met de gangbare Riziv nomenclatuur indien er een verwijzing van de arts is.  

De eerste zitting omvat dossieropmaak, klinisch functioneel onderzoek, bilan en een eerste behandeling. We streven ernaar om hiervoor een uur te voorzien waarbinnen ook een volwaardige behandeling wordt uitgevoerd die mee op het einde wordt afgerekend.

Voor extra prestaties en gespecialiseerde technieken die buiten de nomenclatuur vallen rekent kine consult een bijkomend supplement aan.

Voor behandelingen (op vraag van de patiënt) voor 8u - na 19u - tijdens het weekend of feestdagen gelden in principe vrije tarieven. Hiervoor wordt een supplement van 7.74€ aangerekend.

De psychologen, podoloog en de diëtiste rekenen een vaste tarief per consultatie. Hiervoor is er meestel geen terugbetaling van de mutualiteit. Via onderstaande link vindt u een overzicht van de terugbetalingsvoorwaarden van het ziekenfonds: http://users.myonline.be/allemeesch/KlinPsy/Terugbetaling.htm